Son Dakika... Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Osimhen'i kadrosuna kattı. İşte İstanbul'a geleceği tarih

Son şampiyon Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. Victor Osimhen, piyasa değeriyle dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Osimhen'i kadrosuna kattı. İşte İstanbul'a geleceği tarih

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazanırken, İtalyan basınından flaş bir iddia ortaya atılmıştı.

İSTANBUL'A GELİYOR

Sarı-kırmızılılar Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. Golcü oyuncu bu akşam İstanbul'a gelecek.

Galatasaray, Victor Osimhen'in sezon sonuna kadar 9-10 milyon euroluk maaşını ödemeyi kabul ettiği ve satın alma opsiyonunun bulunmadığı kaydedildi.

Öte yandan 2022/2023 sezonunda Napoli'nin 33 yıl sonra ilk Serie A şampiyonluğunu kazanmasında önemli rol oynayan ve 26 golle ligi gol kralı olarak tamamlayan Osimhen, İtalya'da bunu başaran ilk Afrikalı oyuncu olmuştu.

Napoli formasıyla 133 resmi maça çıkan Nijeryalı golcü, bu mücadelelerde 76 gol atıp, 18 asistlik katkı sağladı.

DÜNYANIN EN DEĞERLİ DÖRDÜNDÜ FORVETİ

Galatasaray’ın Napoli’den kadrosuna katmak için anlaşma sağladığı ve bu gece İstanbul’a getireceği Vistor Osimhen, dünyanın en pahalı forvetlerinden biri konumunda bulunuyor. Güncel piyasa değerleri sıralamasına göre Osimhen, listenin 4’üncü basamağında yer alıyor.

Manchester City’nin Norveçli gol makinesi Erling Haaland ve Real Madrid’in Fransız süper yıldızı Kylian Mbappe, 180 milyon euro’luk değerleriyle zirveyi paylaşıyor.

Üçüncü sırada Inter’in Arjantinli golcüsü Lautaro Martinez, 110 milyon euro ile oturuyor.

Galatasaray’ın yeni golcüsü olması beklenen Victor Osimhen ise 100 milyon euro piyasa değeriyle dünyanın en pahalı dördüncü forveti olarak göze çarpıyor.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin