Sergen Yalçın'ın sözlerine karşılık verdi. Nuri Şahin'den çok konuşulacak yanıt: Sırf reyting olsun diye...

Borussia Dortmund'da Teknik Direktörlük görevini yürüten Nuri Şahin, geçtiğimiz günlerde kendisine "Borussia Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı?' eleştirisini yönelten Sergen Yalçın'a yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın'ın sözlerine karşılık verdi. Nuri Şahin'den çok konuşulacak yanıt: Sırf reyting olsun diye...

Sergen Yalçın'ın geçtiğimiz günlerde Nuri Şahin ile söylediği sözler özellikle sosyal medyada oldukça konuşulmuştu.

Katıldığı bir televizyon programında Almanya'nın Borussia Dortmund takımını çalıştıran Nuri Şahin hakkında açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Borussia Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalyaspor'da iki sene çalış, hiçbir başarın yok, sonra Dortmund'da hoca ol. Bu nasıl oluyor mesela?" ifadelerini kullanmıştı.

NURİ ŞAHİN'DEN CEVAP GELDİ

Çok konuşulan bu açıklamaların ardından deneyimli çalıştırıcı Şahin, Sergen Yalçın'a cevap verdi. Maçkolik'e konuşan Nuri Şahin, "Güldüm yani. Yalan yok yani komik. Bana yakışmaz bu konulara çok girmek. Bir yandan çok güldüm çünkü zaten o yüzden yapılan bir şey. Reyting olsun, konuşulsun, ona sallayayım, buna sallayayım..." dedi.

Açıklamalarına şu şekilde devam eden Şahin, ''enim hayat felsefeme, benim değerlerime çok yanlış bir şey. Hiçbir zaman ben çıkıp bir hocayı veya bir oyuncuyu eleştirmem. Çünkü oyun hakkında konuşulmuyor. Mesela; 'Deplasmanda niye 3 maç kazanamadın?' Bunu konuşalım. 'Şampiyonlar Ligi'nde rekor kırdın. Nasıl hazırlandın maça?', 'Genç yaşta Dortmund'a hoca oldun.' Bunları konuşalım'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin