Sergen Yalçın ve Nuri Şahin arasındaki gerilim büyüyor. Zehir zemberek sözler: Üç ay dümenden eğitim almış

Sergen Yalçın'ın, Nuri Şahin hakkındaki yorumları sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve bunun ardından Nuri Şahin cevap vermişti. Artan gerilimin ardından Sergen Yalçın'dan yine çok konuşulacak bir yorum geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın ve Nuri Şahin arasındaki gerilim büyüyor. Zehir zemberek sözler: Üç ay dümenden eğitim almış

Sergen Yalçın ile Nuri Şahin arasındaki tartışma yeni bir boyuta taşındı.

Sergen Yalçın'ın geride kalan haftada yaptığı açıklamalara Nuri Şahin'in cevap vermesi sonrası gerilim daha da yükseldi. Sergen Yalçın, Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin'in kendisine verdiği cevap sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.

KAFA Sports'ta konuşan Sergen Yalçın, ''Ben Nuri Şahin'le ilgili hiçbir kötü cümle söylemedim. Çok iyi yerlere gelebilir, çok düzgün bir çocuğa benziyor, Harvard'da eğitim almış. Futbolla ilgili Harvard'da ne eğitimi aldıysa artık onu da bilemedim. Nuri Şahin'le ilgili, 'Teknik direktörlükte hiçbir başarı elde etmeden bir yere gelemezsin' dedim. Mutlaka belli yerlerden geçmen gerekiyor. Nuri Şahin'e değer vermiş, görmüşler ve gelecek umudu sezmişler. Ona bir takımı emanet etmiş adamlar. Nuri Şahin'in tutup da cevaplar vermesi çok saçma'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Yalçın, ''İnşallah çok başarılı olursun da Türkiye'yi temsil etmiş olursun. Ne kadar Türkiye'yi temsil ediyorsa artık o da tartışılır. Biz de seninle gurur duyarız. Harvard'a gideceksin üç ay dümenden eğitim alacaksın, onu pompalayacaksın sosyal medyadan falan. O işleri geçeceksin, onu yemezler burada'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin