Sergen Yalçın inadını kırdı, teklifi sonunda kabul etti. İmzayı atmak için artık gün sayıyor

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası'yla tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör adayı olarak en öne yine Sergen Yalçın ismi çıktı. Antalyaspor ile yollarını ayıran Sergen Yalçın ile görüşen Beşiktaş yönetimi deneyimli teknik adamın inadını ilk etapta kırdı. Beşiktaş'ın başına geçmeyi bu kez kabul eden Sergen Yalçın'ın sözleşmedeki son ayrıntıların ardından Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın inadını kırdı, teklifi sonunda kabul etti. İmzayı atmak için artık gün sayıyor
Anadolu Ajansı

Trabzonspor'u mağlup ederek kötü geçen sezonu Ziraat Türkiye Kupası ile tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör adayı olarak en öne çıkan isim yine Sergen Yalçın oldu.

Antalyaspor ile kariyerinin en kötü performansını sergileyen ve Akdeniz ekibiyle yollarını ayıran Sergen Yalçın'ın yeniden kendini ispatlama amacıyla Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği iddia edildi. Sergen Yalçın ile görüşen ve daha önceden olumsuz yanıt alan Beşiktaş yönetiminin bu kez deneyimli teknik adamı siyah-beyazlı ekibin başına geçmek için ikna etti.

Kariyerinde Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor gibi takımları yöneten Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın başında kazandığı şampiyonlukla futbolculuk döneminde yaşadığı şampiyonluğun ardından teknik direktör olarak da Beşiktaş'ta şampiyon olarak adını tarihe yazdırmıştı.

Bu sezon Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın kırmızı-beyazlı takımın başında çıktığı 23 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 1.23 puan ortalaması tutturdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin