Şenol Güneş'in sabrını iki haftada taşırdı. Trabzonspor formasını bir dakika bile giyme şansı artık kalmadı

Şenol Güneş'i takımın başına getirmesine rağmen ligde hala galibiyetle tanışamayan Trabzonspor'da, Ozan Tufan'ın performansı büyük tartışma konusu yarattı. Şenol Güneş ile performansının yükselmesi beklenen Ozan Tufan, Gaziantep FK maçında da sınıfta kalınca Şenol Güneş'in sabrını taşırdı. Yıldız isme son bir şans vermeyi düşünen Şenol Güneş, Ozan Tufan'dan yine istediği verimi alamazsa 29 yaşındaki oyuncunun satışını isteyecek.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş'in sabrını iki haftada taşırdı. Trabzonspor formasını bir dakika bile giyme şansı artık kalmadı
Anadolu Ajansı

Oynadığı beş maçta da berabere kalan ve ligde henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor'da, Gaziantep FK maçının ardından eleştiri okları Ozan Tufan'a çevrildi.

Abdullah Avcı'nın göreve gelen Şenol Güneş önce Beşiktaş ardından da Gaziantep FK maçlarından sahadan beraberlikle ayrılınca bordo-mavili ekipte oyuncuların performansı eleştirildi. Hull City'den transfer edilen ve bu sezon büyük umutlar beslenen Ozan Tufan performansıyla Şenol Güneş'in de gözüne giremedi.

Bonservisi için 2 milyon Euro ödenen Ozan Tufan, Gaziantep FK karşısında da sınıfta kalınca Şenol Güneş'in de artık sabrı taştı. 29 yaşındaki oyuncuya son bir şans vermeyi düşünen Şenol Güneş, Ozan Tufan'ın performansı yükselmediği takdirde bordo-mavili yönetimden oyuncunun satışını isteyecek.

Trabzonspor formasıyla 10 maça çıkan Ozan Tufan şu ana kadar gol ya da asist katkısı üretemedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin