Samsunspor deplasmanında yeni transferler söz aldı. Beşiktaş sezona üç puanla başladı

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş, Samsunspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle döndü ve sezona üç puanla başladı. Beşiktaş'a üç puanı yeni transferleri Rafa Silva ve Gabriel Paulista getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor deplasmanında yeni transferler söz aldı. Beşiktaş sezona üç puanla başladı

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor ile Beşiktaş, Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaştı.

Mücadelede gol perdesini açan taraf Beşiktaş oldu. Semih Kılıçsoy'un nefis pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Rafa Silva yerden yaptığı düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Bu golden yalnızca beş dakika sonra sahneye Gabriel Paulista çıktı. Masuaku'nun ortasına çok iyi yükselen Gabriel Paulista kafa vuruşuyla skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Beşiktaş skor üstünlüğünü korumayı bildi ve siyah-beyazlı ekip deplasmandan üç puanla ayrılmayı başardı. Beşiktaş ligin ikinci haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Samsunspor ise deplasmanda Gaziantep FK'nın konuğu olacak.

SÜPER KUPA KADROSU BOZULMADI

Samsunspor'a karşı Süper Lig'deki ilk maçına çıkan Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst, Galatasaray'ı farklı yenen kadroyu Samsunspor karşısında da korudu.

Karşılaşmaya kalede Mert Günok ile başlayan van Bronckhorst, savunma dörtlüsünü Masuaku, Colley, Paulista ve Svensson ile kurdu. Orta sahada Al Musrati, Rafa Silva, Fernandes'e görev veren Hollandalı teknik adam kanatlarda Semih Kılıçsoy ve Rashica'yı, gol yollarında ise Ciro Immobile'ye görev verdi.

Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yeni transferler Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile ilk kez Süper Lig'de sahaya çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin