Şampiyonluğu kazandı, ayrılık konuşmasını yaptı. Fenerbahçe Beko formasını son kez terletti

Anadolu Efes'i final serisinde 3-1 geçerek tarihindeki 11. şampiyonluğuna uzanan Fenerbahçe Beko'da, Nick Calathes ayrılık konuşması yaptı. Fenerbahçe Beko formasıyla bu sezonun en başarılı isimlerinden biri olan Nick Calathes gelecek sezon takımda olmayacağını açıkladı. Calathes, ''En azından iyi bir şekilde ayrılıyorum. Fenerbahçe'nin bana burada oynamak için verdiği fırsattan ötürü çok minnettarım'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonluğu kazandı, ayrılık konuşmasını yaptı. Fenerbahçe Beko formasını son kez terletti
Anadolu Ajansı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes'i 3-1 ile geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Beko'da maç sonunda Nick Calathes taraftarlara veda etti.

Sarunas Jasikevicius'un gelişinden sonra bambaşka bir kimliğe bürünen ve Monaco karşısında sergilediği performansla akıllarda kalan Nick Calathes, Fenerbahçe Beko'ya veda ettiğini açıkladı. Kupa zaferinin ardından açıklamalarda bulunan Nick Calathes, ''Bu formayı giydiğim için çok mutluyum'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Calathes, ''En azından iyi bir şekilde ayrılıyorum. Fenerbahçe'nin bana burada oynamak için verdiği fırsattan ötürü çok minnettarım'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Beko ile yollarını ayıran Nick Calathes önümüzdeki sezon Fransız ekibi Monaco'nun başarısı için ter dökecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin