Şampiyonlar Ligi'nde attığı golle tarihine geçen Kenan Yıldız'a, Juventus efsanesi Del Piero övgü dolu sözler söyledi

Juventus formasıyla çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında ağları havalandıran ve tarihe geçen Kenan Yıldız hakkında İtalyan devinin efsanesi Alessandro Del Piero övgü dolu sözler söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonlar Ligi'nde attığı golle tarihine geçen Kenan Yıldız'a, Juventus efsanesi Del Piero övgü dolu sözler söyledi

Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın formasını giydiği İtalya temsilcisi Juventus, sahasında Hollanda ekibi PSV'yi 3-1 mağlup etti. Kenan, 21. dakikada takımının ilk golüne imza attı. UEFA tarafından maçın oyuncusu seçilen Kenan Yıldız, Devler Ligi'nde de ilk kez fileleri havalandırdı.

19 yaşındaki futbolcu, Alessandro Del Piero'nun elinde bulundurduğu Juventus formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç oyuncu ünvanının da sahibi oldu.

Kenan Yıldız'ın attığı nefis golün ardından Juventus'un efsane ismi ve eski 10 numarası Alessandro Del Piero, milli yıldız için övgü dolu sözler söyledi. 

Del Piero, “Gol öncesinde yaptığı ilk dokunuş mükemmeldi. Şutu da çok güçlü ve keskindi. Spektaküler bir goldü ve hiçbir kaleci bu topu kurtaramaz. Kenan 10 numaranın hakkını veriyor. Ona saygı duymalıyız ve takdir etmeliyiz. Kaliteli bir futbolcu ve bunu bize gösteriyor” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin