Robin van Persie yeni takımına imzayı attı: Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Hollandalı yıldızın yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe'de de bir süre forma giyen dünyanın en ünlü futbolcularından Hollandalı yıldız Robin van Persie imzayı attı. Hollanda ligi Heerenveen, teknik dierktörlük görevine Robin van Persie'yi getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Robin van Persie yeni takımına imzayı attı: Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Hollandalı yıldızın yeni takımı belli oldu

Dünyanın en ünlü futbolcularından biri olan Hollandalı yıldız Robin van Persie 40 yaşında önemli imzalarından birini attı. Altyapı antrenörü olarak Feyenoord ekibinde görev yapan Van Persie, bedelsiz olarak Hollanda ligi ekiplerinden Heerenveen'e transfer oldu.

TUTKU VE ZEVKLE YAPIYORUM

40 yaşındaki dünyaca ünlü isim antrenör olarak kendisini iki sezon boyunca kulübe bağlayan bir sözleşme imzaladı.

İmzanın ardından açıklama yapan Van Persie, "Antrenörlük mesleği kapsamlı ve zorlu bir meslek ve ben bu mesleği büyük bir tutku ve zevkle icra ediyorum. Gelişimimi sürdürmek istiyorum ve baş antrenörlük rolü bu tutkuma mükemmel bir şekilde uyuyor. Bu nedenle Heerenveen'in bana sunduğu fırsattan büyük memnuniyet duyuyorum. Heerenveen zengin bir geleneğe ve sadık taraftarlara sahip çok güzel bir Eredevisie kulübü. Burada baş antrenör olarak kulübün sportif hedeflerine ve gelişimine katkıda bulunmama izin verilmesi harika bir meydan okuma" diye konuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin