Rey Manaj bırakın gideyim dedi, Süper Lig devine transferi kesinleşti. İmzalar atılıyor

Bu sezon şampiyonluk umutlarını erkenden elden kaçıran ve havlu atan Beşiktaş gelecek sezonun transfer çalışmalarına erken başladı. Sivasspor'da gösterdiği performans sonrası büyüklerin dikkatini çeken Rey Manaj'a Kartal'dan teklif gittiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Rey Manaj bırakın gideyim dedi, Süper Lig devine transferi kesinleşti. İmzalar atılıyor
Arşiv

Beşiktaş, bu sezon Sivasspor'da gösterdiği performans ile dikkatleri üstüne çeken Rey Manaj için iletişime geçti. Temaslarını sürdüren Kartal, Sivasspor'a oyuncunun durumunu sordu.

Beşiktaş'ın kırmızı-beyazlı ekibe yıldız golcünün fiyatını sorduğu Sivasspor'un ise kapıyı 10 milyon Euro'dan açtığı iddia edildi. 

10 milyon Euro'yu çok bulan Beşiktaş cephesi, Sivasspor'a daha düşük bir bonservis bedeli ve bazı oyuncuları vermeyi teklif etti. Sivasspor'a beş futbolcunun bulunduğu bir liste veren siyah-beyazlılar, bu listeden 2 futbolcuyu bonservisiyle verebileceklerini iletti.

Görüşmeler devam ederken henüz bir anlaşma sağlanmadığı, Sivasspor'un yurt içi ve yurt dışından başka takımlarla da görüştüğü  öğrenildi. Sezon başında bedelsiz olarak Sivasspor'a transfer olan Manaj, kırmızı-beyazlı formayla çıktığı 33 maçta 22 gol atma başarısı gösterdi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin