Real Madrid 63 milyon Euro'ya transfer etti, yeni adresi Fenerbahçe oldu. Dzeko kulübeye hapsolacak

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Milan forması giyen ve İtalyan ekibinde mutsuz olan Luka Jovic için nabız yokladı. Edin Dzeko'nun yanına kaliteli ve maliyeti uygun bir forvet almak isteyen Fenerbahçe, Dusan Tadic'in de devreye girmesiyle Sırp golcü Luka Jovic'in transferinde bir adım öne geçti. Kariyerinde yeniden bir çıkış yakalamak isteyen Luka Jovic'in, Fenerbahçe'nin teklifine şu anda olumlu baktığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid 63 milyon Euro'ya transfer etti, yeni adresi Fenerbahçe oldu. Dzeko kulübeye hapsolacak

Transferde şu ana kadar en aktif takımlardan birisi olan Fenerbahçe, Milan'da forma giyen Sırp golcü Luka Jovic için düğmeye bastı.

Edin Dzeko'nun ilerleyen yaşı nedeniyle kadroya bir forvet daha katmak isteyen Fenerbahçe, Dusan Tadic'in de devreye girmesiyle Luka Jovic transferine öncelik verdi. Milan'da forma giyen ve İtalyan ekibinde bulduğu süreden memnun olmayan Luka Jovic'in, Tadic'in çağrısıyla Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Frankfurt'ta parlama yapan ve Real Madrid'e 63 milyon Euro karşılığında transfer olduktan sonra kariyerinde büyük düşün yaşayan Luka Jovic son olarak Milan'a bedelsiz bir şekilde transfer olmuştu. Kariyerinde 82 golü bulunan Luka Jovic'in, Milan ile mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılında sona erecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin