Rafa Silva'dan sonra şimdi de Ciro Immobile bombası. Beşiktaş, İtalyan golcüyle iki yıllık anlaşma sağladı

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen ve ses getiren transferlere imza atan Beşiktaş, Lazio forması giyen İtalyan golcü Cıro Immobile ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Cıro Immobile'nin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip siyah-beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Rafa Silva'dan sonra şimdi de Ciro Immobile bombası. Beşiktaş, İtalyan golcüyle iki yıllık anlaşma sağladı
Arşiv

Transferin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, Rafa Silva gibi kaliteli bir ismin ardından dünyaca ünlü golcü Ciro Immobile'yi de renklerine bağladı.

Övünç Özdem'in haberine göre Beşiktaş, Ciro Immobile ve kulübü Lazio ile anlaşma sağladı. Haberde 34 yaşındaki İtalyan santraforun önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelip, Beşiktaş ile iki yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

İtalyan santrafor, geride bıraktığımız sezon Lazio formasıyla Serie A'da topla 43 maçta boy gösterdi. Ciro Immobile, bu karşılaşmalarda takımına 11 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı.

LAZIO TARAFTARI İLE SORUN YAŞAMIŞTI

Mart ayında yaşanan bir olayda, Lazio taraftarlarının bir grubu, teknik direktör Sarri’nin gönderilmesinden Ciro Immobile’yi sorumlu tutarak futbolcuya ve ailesine sözlü ve fiziksel saldırıda bulundu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Immobile’nin avukatları bu saldırılar sonrasında hukuki işlem başlattı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin