Para için Galatasaray kariyerini bitirdi, Okan Buruk ısrar etse de gidiyorum dedi. Kadronun banko ismiydi

Galatasaray'ın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Abdülkerim Bardakcı, Suudi Arabistan'a transfer olmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan'ın Al-Kholood kulübü Galatasaray'ın deneyimli ismi Abdülkerim Bardakcı'ya yıllık 3 milyon Euro maaş önerdi. Bu teklif karşısında kayıtsız kalamayan Abdülkerim Bardakcı, Okan Buruk ile konuşarak Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı. Okan Buruk, Abdülkerim Bardakcı'yı ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Google Haberlere Abone ol
Para için Galatasaray kariyerini bitirdi, Okan Buruk ısrar etse de gidiyorum dedi. Kadronun banko ismiydi
İhlas Haber Ajansı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da, Abdülkerim Bardakcı'nın takımdan ayrılmak istemesi tüm yönetimi şoka soktu.

Galatasaray'da ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden biri olan ve istikrarıyla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı, Al-Kholood kulübünün 3 milyon Euro'luk maaş teklifine kayıtsız kalamadı.

Okan Buruk ile konuşarak Galatasaray'dan ayrılmak istediğini söyleyen Abdülkerim Bardakcı'nın bu isteği karşısında şaşkına dönen deneyimli teknik adam ne yapsa da transferin gerçekleşmesine engel olamadı.

Galatasaray'ı kafasında bitiren ve Al-Kholood'a transfer olmak için can atan Abdülkerim Bardakcı'ya, Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre birkaç ciddi teklifin daha olduğu yazıldı. Konyaspor'dan 2022 yılında Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı formayla iki kez şampiyonluk sevinci yaşayan Abdülkerim Bardakcı; 78 maçta 10 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin