Para için Fenerbahçe'yi terk etti, Ali Koç ve Jose Mourinho'yu dinlemedi. Kariyer sezonunu geçirmişti

Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci'nin, Suudi Arabistan'dan gelen teklifle aklı karıştı. Geçtiğimiz sezon müthiş bir performans sergileyen ve takımın hücum hattındaki en büyük silahlarından biri olan İrfan Can Kahveci'nin, Fenerbahçe'den ayrılabileceği ihtimali gündeme geldi. İrfan Can Kahveci'nin, Fenerbahçe'den ayrılması halinde yeni durağının Suudi Arabistan olacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Para için Fenerbahçe'yi terk etti, Ali Koç ve Jose Mourinho'yu dinlemedi. Kariyer sezonunu geçirmişti
İhlas Haber Ajansı

Yeni sezondaki kadroda yeri garanti olan isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci'ye, Suudi Arabistan'dan astronomik bir maaş teklifi geldi.

Jose Mourinho'nun çok beğendiği isimlerden birisi olan İrfan Can Kahveci kariyer sezonunu geçirmesinin ardından birçok takımı peşine takmış ve transfer teklifi almıştı. Yeni sezon öncesinde de önemli ekiplerin transfer listesinde yer alan İrfan Can Kahveci'ye çok sürpriz bir teklif geldi.

Atakan Kurt'un haberine göre; İrfan Can Kahveci, Suudi Arabistan'dan gelen astronomik maaş teklifini kabul etti. Atakan Kurt, İrfan Can Kahveci'nin yeni takımında 15-17 milyon Euro arasında kazanacağını, Fenerbahçe'nin kasasına ise 10-12 milyon Euro arasında bir bonservis bedelinin gireceğini iddia etti.

Ali Koç ve Jose Mourinho'nun, İrfan Can Kahveci ile görüşüp transferden vazgeçirme çabasına milli oyuncunun olumsuz yanıt verdiği de öğrenildi. Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezon 46 resmi maça çıkan İrfan Can Kahveci 18 gol ve 12 asistle yıldızlaşmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin