Oynamayacaksam gideyim dedi, Mourinho ayrılmasına izin verdi. Fenerbahçe formasını anında çıkarttı

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Levent Mercan hazırlık maçlarında ve antrenmanlarda Jose Mourinho'nun gözüne giremedi. Fatih Karagümrük'ten ayrılıp Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan Levent Mercan ilk 11'de forma garantisi alamayınca kiralık olarak sarı-lacivertli takımdan ayrılmaya karar verdi. Jose Mourinho'nun da yönetime gönderdiği raporda Levent Mercan'ı yetersiz bulduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Oynamayacaksam gideyim dedi, Mourinho ayrılmasına izin verdi. Fenerbahçe formasını anında çıkarttı
Anadolu Ajansı

Kadrosuna son olarak Youssef En-Nesyri'yi katan ve altıncı transferini tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Levent Mercan hakkında flaş bir karar aldı.

Sezonun ilk transferlerinden olan ve Fatih Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye katılan Levent Mercan, Jose Mourinho tarafından yetersiz bulundu.

Fenerbahçe'de forma savaşı vermek isteyen ancak Jose Mourinho'nun yönetime gönderdiği raporda yetersiz bulunan Levent Mercan bu gelişmenin ardından kiralık olarak sarı-lacivertli formaya veda etme kararı aldı. Levent Mercan için Süper Lig kulüpleri şimdiden sıraya girerken sol bekte oynayan ismin tercihinin yurt dışı olduğu öğrenildi.

Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkat çeken ve Fenerbahçe'ye 2 milyon Euro bonservisle transfer olan Levent Mercan'ın sarı-lacivertli ekiple sözleşmesi 2028 yılına kadar devam edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin