Okan Buruk'un sabrını taşırdı, Galatasaray kariyeri anında bitti. Ocak ayında takımdan yollanıyor

Galatasaray'ın, Kopenhag'dan 9 milyon Euro bonservisle transfer ettiği Elias Jelert hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Takıma katıldığı günden bu yana beklentilerin oldukça altında kalan Elias Jelert son Kasımpaşa maçında da eleştirilere maruz kalan isimlerden birisi oldu. Okan Buruk, Elias Jelert'i devre arasında yedek kulübesine çekmeyi düşünürken, iyi bir teklif gelmesi halinde Jelert'in satılmasına da onay verdi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk'un sabrını taşırdı, Galatasaray kariyeri anında bitti. Ocak ayında takımdan yollanıyor
Anadolu Ajansı

Galatasaray'ın en çok ses getiren transferlerinden birisi olan ve 9 milyon bonservis bedeli ödenerek sarı-kırmızılı takıma katılan Elias Jelert kredisini artık doldurdu.

Okan Buruk tarafından birçok maçta şans verilmesine rağmen beklentileri karşılayamayan ve son Kasımpaşa maçında da eleştirilen Elias Jelert, sarı-kırmızılı takıma veda etmeye hazırlanıyor. Devre arası dönemine kadar forma şansı bulması beklenmeyen ve sağ bekte Kaan Ayhan'ı değerlendirecek olan Okan Buruk ayrıca Jelert ile ilgili başka bir sürpriz karar daha aldı.

Okan Buruk'un takıma yeni bir sağ bek transferi istediği ve iyi bir teklif gelmesi halinde de Jelert'in satılmasına izin verdiği iddia edildi. Galatasaray formasıyla bu sezon 9 resmi maça çıkan ve 340 dakika sahada kalan Elias Jelert gol veya asist katkısı veremedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin