Okan Buruk'un gözüne giremedi, takımdan yollanıyor. Galatasaray formasını bir daha giyemeyecek

Yeni sezon kapsamında kadro planlamasını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ilk olarak Leo Dubois'nın biletini kesti. Başakşehir'de kiralık geçirdiği sezonun ardından yeniden Galatasaray'a dönen ancak Okan Buruk'un gözüne giremeyen Leo Dubois satılık listesine kondu. Galatasaray, Süper Lig ekiplerinin yine radarında olan Leo Dubois için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk'un gözüne giremedi, takımdan yollanıyor. Galatasaray formasını bir daha giyemeyecek
Anadolu Ajansı

Yeni sezonda uygulanacak yabancı kuralı nedeniyle kadrosunda değişime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da gözden çıkarılan ilk isim Leo Dubois oldu.

Geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçirdikten sonra yeniden Galatasaray'a dönen Leo Dubois, Okan Buruk'un gözüne giremedi. Dün oynanan hazırlık maçında kendi kalesine attığı golle tepki çeken ve taraftarın eleştirilerine maruz kalan Leo Dubois, Okan Buruk tarafından üstü çizilen isim oldu.

Süper Lig ekiplerinin radarında olan Leo Dubois için gelecek teklifleri değerlendirecek Galatasaray, deneyimli isim için yeniden Başakşehir'den teklif aldı.

Galatasaray ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Leo Dubois, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 28 maçta 1 gol ve 3 asistle mücadele etti. Leo Dubois'nın mevcut piyasa değeri ise 3.5 milyon Euro.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin