Okan Buruk'un gözünden düştü, Galatasaray formasını son kez giydi. Tüm teklifler kabul edilecek

Galatasaray'ın geçtiğimiz haftalarda kadrosuna bedelsiz olarak kattığı Hakim Ziyech, sarı-kırmızılı formaya veda etmeye hazırlanıyor. Suudi Arabistan takımlarından önemli teklifler alan Hakim Ziyech'in satılmasına hemen onay veren Okan Buruk, Faslı isme transfer için izin verdi. Galatasaray'ın, Hakim Ziyech'in satışından 8-10 milyon Euro gelir elde etmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk'un gözünden düştü, Galatasaray formasını son kez giydi. Tüm teklifler kabul edilecek
Anadolu Ajansı

Yeni sezon hazırlıklarına son hız devam eden Galatasaray'da sürpriz Hakim Ziyech gelişmesi yaşandı.

Kadroya bedelsiz olarak katılan Hakim Ziyech'e, Suudi Arabistan'dan üst üste teklifler gelince Galatasaray yönetimi ve Okan Buruk, Faslı yıldızı satma kararı aldı. Okan Buruk'un transferine onay verdiği Hakim Ziyech, sarı-kırmızılı formaya veda etmesi halinde takıma 8-10 milyon Euro bandında bir bonservis bedeli kazandıracak. Hakim Ziyech'in de Suudi Arabistsan'a transfer olma konusunda oldukça hevesli olduğu iddia edildi.

Chelsea ile yapılan kiralık sözleşmesinin ardından Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Hakim Ziyech geride bıraktığımız sezonda attığı jeneriklik gollerle ön plana çıkmıştı. Ligin son haftalarında kalitesini belli eden Hakim Ziyech, Galatasaray formasıyla çıktığı 23 maçta 8 gol ve 4 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin