Okan Buruk'tan transfer açıklaması! Icardi ve Barış Alper Yılmaz üzerinde durdu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi'nin durumu ve transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk'tan transfer açıklaması! Icardi ve Barış Alper Yılmaz üzerinde durdu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Buruk, Mauro Icardi'nin durumu ve transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şöyle:

Mauro Icardi fiziksel olarak iyi geldi. Bütün oyuncular için bu önemli. Birçoğu bu dönemi aktif geçirdi, Mauro da onlardan biri. Burada da onları yavaş yavaş, Mauro ve Ziyech, Ziyech'e de milli takım için Nelsson ile birlikte ekstra izin vermiştik, onları biraz daha yavaş tempoyla birlikte takım seviyesine getireceğiz. Mauro'nun sezon başı kampını bizle geçirecek. En önemlisi bu. Son 2 senedir bunu yapamamıştık. Onun için çok önemli. Tüm oyuncular için sezon başı kampı çok önemli.

En az endişeli olması gereken transfer konusunda Galatasaray taraftarı. Kadro genişliğine, bu seneki oyuncu havuzuna bakınca en sabırlı olması gereken Galatasaray taraftarı. O yüzden çok çalışıyoruz transfer için ama transfer kolay değil. Transfer yapmak için hiçbir zaman transfer yapmadık. En istediğimiz oyuncuları almak istiyoruz. Görüşmeler sürüyor. Galatasaray taraftarını erken değil doğru transferle mutlu edeceğiz. 2 gün sonra, 5 gün sonra olabilir, bir sonraki kamp olabilir. İstediğimiz ve görüştüğümüz oyuncular var. 2 gün sonra da olabilir. Bu bize bağlı olmuyor. Kulüpleriyle anlaşma süreç alabiliyor. Ne kadar erken getirirseniz o kadar önemli ama en doğru transfer daha önemli. Şu an kadromuzda düşündüğümüz mevkiler var.

Hiçbir eksiğimiz de yok bir yandan. Bir sağ bek, bir orta saha transferini hep düşünüyoruz, hep söyledik. Şu an elimizde bu bölgede de oyuncular var. Başkanımız, yöneticilerimiz, sportif direktörümüz Cenk Bey sıkı çalışıyor. Bu süreci doğru şekilde götüreceğiz. Galatasaray takımı her gün güçlenerek devam ediyor. Saha içinde değil sadece saha dışında da güçleniyor. Bunu en son genel kurulda da, alınan yetkiyle gördük. Tüm üyelere teşekkür. Bu takım için, camia için çok önemli. Galatasaray'ın ileriye dönük önü çok açık. Saha içinde başarımızı sürdüreceğiz. Kenetlendikçe büyüyoruz. Birlikteliğe sezon sonu gibi sezon başında da ihtiyacımız var. Sabırlı olunsun, bize güvenilsin. En doğru transferi yapacağız. Başkanımız da en doğrusunu gidin alın diyor. Bir kısıtlama yok. Bu anlamda çok şanslıyız.

"BARIŞ ALPER'İN ÖNÜ ÇOK AÇIK"

A Milli Takım’ın EURO 2024 kadrosunda iki ismin öne çıktığını belirten Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz’ın gelişimine değinerek, “Turnuvaya bakınca milli takım olarak 2 tane önemli oyuncu ön plana çıktı. Biri Barış Alper, biri Ferdi. İki tane önemli oyuncu ön plana çıktı. Barış'ın gelişimini gören, onla çalışan, onu birçok mevkide kullanan, bu turnuvaya hazırlayan biri olarak beni çok sevindirdi. Bu tamamen Barış'ın başarısı. 70 maç oynadı. Bunu hem fiziksel hem mental olarak yürütmek en çok Barış'ın başarısı. Diğer milli oyuncuları da kutluyorum. Abdülkerim, Kaan, Kerem de çok fazla maç oynadılar. Yaklaşık 12 aya yakın bir sezon oldu. Üstüne milli takıma hizmetleri gurur verici. Barış'ın performansı önemliydi, çok ön plana çıktı, tüm rakiplerine üstünlük kurdu. Çok mutlu oldum. Bunu hak eden biri. Önü çok açık. Bizle beraber önü açık olsun tabii ki” dedi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin