Okan Buruk takımda kal dedi, inat etti kararından dönmedi. Galatasaray'ı düşünmeden siliverdi

Copa America'da gösterdiği müthiş performansla Avrupa devlerinin transfer listesine giren Davinson Sanchez, Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Davinson Sanchez'in ayrılık kararı karşısında şaşkına dönen Okan Buruk deneyimli oyuncu için gelen teklifleri mecburen değerlendirme kararı aldı. Galatasaray'ın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Davinson Sanchez'in, Premier Lig ekiplerinin radarında olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk takımda kal dedi, inat etti kararından dönmedi. Galatasaray'ı düşünmeden siliverdi
Arşiv

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Okan Buruk'un ilk 11'deki en net isimlerinden biri olan Davinson Sanchez, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istedi.

Copa America'da finale kadar yükselen Kolombiya'da en dikkat çekici isimlerden biri olan ve Premier Lig ekiplerinin teklifleri karşısında aklı karışan Davinson Sanchez, Okan Buruk ile görüşerek Galatasaray kariyerini noktalama kararı aldı.

Davinson Sanchez'i kararından döndürmeye çalışsa da Kolombiyalı oyuncunun kararının kesin olduğunu gören Okan Buruk deneyimli stoperin transferine izin verdi. Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Tottenham'dan 9.5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Davinson Sanchez gösterdiği performansla şampiyonluğun en önemli figürlerinden birisi olmuştu.

Şu an değeri 17 milyon Euro'ya kadar çıkan Davinson Sanchez için Galatasaray'ın 25 milyon Euro bonservis ücreti kazanması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin