Okan Buruk süre vermedi, eşyalarını toplayıp Galatasaray kampını terk etti. Yeni takımıyla çoktan anlaştı

Galatasaray'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken teknik direktör Okan Buruk, 21 yaşındaki genç yetenek Baran Aksaka'nın transferine onay verdi. Okan Buruk, Baran Aksaka ile görüşerek A Takım'da forma şansı bulamayacağını ve gelişimine devam edebilmesi için kiralık olarak takımdan ayrılması gerektiğini dile getirdi. Bu gelişmenin ardından Baran Aksaka, Bulgar ekibi FK Arda ile bir senelik kontrat imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk süre vermedi, eşyalarını toplayıp Galatasaray kampını terk etti. Yeni takımıyla çoktan anlaştı
Anadolu Ajansı

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekibin genç isimlerinden Baran Aksaka ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Okan Buruk, 21 yaşındaki genç isim Baran Aksaka'nın gelişimine devam edebilmesi ve ilerleyen dönemlerde A Takım'da forma giyebilmesi için bu seneyi kiralık olarak başka bir takımda geçirmesi gerektiğini söyledi.

Galatasaray'ın altyapısından yetişen; daha önce kiralık olarak Şanlıurfaspor ve Gençlerbirliği'nde forma giyen Baran Aksaka'nın yeni adresi de hemen belli oldu.

Okan Buruk ile görüşmesinin ardından Bulgar ekibi FK Arda ile bir senelik anlaşma imzalayan Baran Aksaka'nın sözleşmesinde opsiyonlu satın alma bedelinin olmadığı da öğrenildi. Süper Lig'de, Galatasaray formasıyla henüz maça çıkamayan Baran Aksaka; U19 takımında 70 maçta görev alıp 14 gol ve 8 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin