Okan Buruk müjdeyi verdi, Galatasaray taraftarının gönlüne su serpti: İki isim kesin olarak bizle kalıyor

Galatasaray ile yarın yeni sözleşme imzalayacak olan Okan Buruk iç transferde Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz ile ilgili çok önemli bilgiler verdi. Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz konusunda taraftarın gönlüne su serpen Okan Buruk, ''İki isim kesin olarak bizle kalıyor'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk müjdeyi verdi, Galatasaray taraftarının gönlüne su serpti: İki isim kesin olarak bizle kalıyor
Anadolu Ajansı

Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanan ve önümüzdeki sezon için de 25. şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray'da, Okan Buruk için yarın imza töreni düzenlenecek.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Okan Buruk için yapılacak imza töreninin 11:00'de başlayacağı ve Dursun Özbek eşliğinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde gerçekleşeceği ifade edildi.

Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanan Okan Buruk, GS TV'ye iç transferde yaşanan gelişmeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. Mauro Icardi hakkında çıkan haberlere değinen Okan Buruk, ''Bugün Icardi ile konuştum. Keyfi çok iyi. Mutlu. Ailesiyle beraber. Önümüzdeki hafta Arjantin'e gidecek. Ondan sonra Temmuz'da bizimle birlikte kampa katılacak'' dedi.

Barış Alper Yılmaz hakkında da açıklamalarda bulunan Buruk, ''Barış Alper bu sezon da bizimle olacak. Onunla devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin