Okan Buruk istedi gelmedi, Van Bronckhorst tek görüşmede ikna etti. Beşiktaş'ın yeni yıldızı olacak

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde tüm şartları zorlamasına rağmen kadrosuna katamadığı Nicola Zalewski'nin peşine bu kez de Beşiktaş düştü. Roma ile yollarını kesinlikle ayırmayı düşünen Nicola Zalewski için olumlu rapor veren Giovanni van Bronckhorst genç ismi mutlaka kadroda görmek istediğini söyledi. Ocak ayında istediği kulüple yeni sezon devreye girecek şekilde ön protokol yapma hakkına sahip durumda Zalewski de Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk istedi gelmedi, Van Bronckhorst tek görüşmede ikna etti. Beşiktaş'ın yeni yıldızı olacak
Anadolu Ajansı

Devre arası transfer döneminde takımı daha da güçlendirmenin yollarını arayan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Roma'da forma giyen Nicola Zalewski'nin transferini istedi.

Galatasaray'ın transferi için büyük uğraş verdiği ancak kadrosuna katamadığı Nicola Zalewski bu kez de Beşiktaş'ın gündemine geldi. Nicola Zalewski'nin transferini çok isteyen Giovanni van Bronckhorst'un yönetime olumlu rapor verdiği ve genç ismin transferi için tüm şartların zorlanmasını istediği kaydedildi.

Roma'da gözden düşen ve Ocak ayında istediği kulüple yeni sezon devreye girecek şekilde ön protokol yapma hakkına sahip durumda olan Nicola Zalewski'nin, Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığı da öğrenildi.

Roma altyapısından yetişen Nicola Zalewski bu sezon Serie A'da dört maçta görev aldı ve 212 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin