Okan Buruk ile tartıştı, yedek kalmayı gururuna yediremedi. Galatasaray günlerinin sonuna geldi

Transfer olduğu günden bu yana eleştirilerin hedefinde olan Tete, Galatasaray ile bağlarını koparmaya hazırlanıyor. Okan Buruk'un yeni sezonda ilk 11'de düşünmediği Tete bu karara çok sinirlendi. Okan Buruk ile sözlü münakaşa yaşayan ve takımdan ayrılmak isteyen Tete, sarı-kırmızılı kariyerini çok net olarak bitirdi. Okan Buruk, Tete için gelen tekliflerin kabul edilmesini istedi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk ile tartıştı, yedek kalmayı gururuna yediremedi. Galatasaray günlerinin sonuna geldi
Anadolu Ajansı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Tete'nin kesinlikle takımdan ayrılmasını istedi.

25. şampiyonluk için çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da, Tete'nin tavrı Okan Buruk'un sabrını taşırdı. Okan Buruk'un beklenen patlamayı yapamaması nedeniyle yeni sezonda ilk 11'de kadroda düşünmediği Tete, tecrübeli teknik adamla sözlü münakaşa yaşadı.

Yedek kalmayı kabul etmeyen ve ilk 11'de oynamayı isteyen Tete'nin bu tavrı, Galatasaray ile bağlarını tamamen koparttı ve Okan Buruk, Tete'ye transfer görüşmesi yapması için anında izin verdi. Galatasaray yönetimi makul bir teklif aldığı anda Tete'yi bonservisiyle elinde çıkaracak.

Geçtiğimiz sezonun en çok tartışılan isimlerinden biri olan Tete forma giydiği 45 maçta 3 gol 6 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin