Okan Buruk ile büyük tartışma yaşadı, forma yoksa ben de yokum dedi. Galatasaray'da beklenmeyen veda

Galatasaray'a 2022 yılında transfer olan ancak çok az forma şansı bulan Mathias Ross, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda bu sezonun da kadrosunda düşünülmeyen Mathias Ross kendisine talip olan Sparta Prag ile transfer görüşmelerine başladı. Kadroya bir türlü giremeyen ve Galatasaray'a kırgın olduğu öğrenilen Mathias Ross'un ayrıca Okan Buruk ile de sorun yaşadığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk ile büyük tartışma yaşadı, forma yoksa ben de yokum dedi. Galatasaray'da beklenmeyen veda
Anadolu Ajansı

25. şampiyonluk yolunda kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk takımda forma şansı vermeyi düşünmediği Mathias Ross'un bir kere daha üzerini çizdi.

2022 yılında Galatasaray'a transfer olmasına karşın yalnızca iki maçta süre alabilen ve geçtiğimiz sezonu Nijmegen'de kiralık olarak geçiren Mathias Ross, Okan Buruk tarafından bu sezonda kadroda olmadığını öğrenince kendisine talip olan Sparta Prag ile transfer görüşmelerine başladı. Galatasaray'ın, Mathias Ross'u Çekya ekibi Sparta Prag'a satın alma opsiyonlu kiralık olarak göndereceği öğrenildi.

Çekya basınında yer alan habere göre, kadroda yer alamamaktan memnun olmayan Mathias Ross'un Okan Buruk ile de bir tartışma yaşadığı iddia edildi.

2022 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Mathias Ross bu süreçte yalnızca yalnızca Türkiye Kupası'nda; Kastamonuspor ve Ofspor mücadelelerinde forma giydi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin