Okan Buruk ile ayrılık konuşması yaptı. Forma yoksa ben de yokum diyerek Galatasaray kariyerini bitirdi

Transfer döneminin kapanmasına az bir zaman kala oldukça hareketli günler geçiren Galatasaray'da, Taylan Antalyalı takımdan ayrılmaya karar verdi. Orta saha rotasyonunda forma şansı bulamayacağını düşünen Taylan Antalyalı, Okan Buruk ile ayrılık konuşması yaptı. Şu ana kadar gelen teklifleri değerlendirmeyen Taylan Antalyalı, Süper Lig'in yeni ekibi Bodrumspor'a ise yeşil ışık yaktı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk ile ayrılık konuşması yaptı. Forma yoksa ben de yokum diyerek Galatasaray kariyerini bitirdi
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da transfer harekatı oldukça hız kazanırken forma şansı bulamayan Taylan Antalyalı takımdan ayrılma kararı aldı.

Şu ana kadar kendisine gelen kiralık tekliflerini reddeden Taylan Antalyalı, sarı-kırmızılı ekipte forma şansı bulamayacağını düşünürek Okan Buruk ile görüştü. Okan Buruk'a takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Taylan Antalyalı, kendisine gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istedi.

Orta saha rotasyonunda zorlu rakipleri olan Taylan Antalyalı'nın, Galatasaray'dan ayrılma kararı verdikten sonra Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bodrumspor ile görüştüğü iddia edildi. Taylan Antalyalı'nın, transfer dönemi kapanmadan Bodrumspor'a imza atması bekleniyor.

Galatasaray formasıyla 102 kez sahada yer alan Taylan Antalyalı 2 gol ve 8 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin