Okan Buruk ile atıştı, beni oynatmayacaksın biliyorum dedi. Galatasaray'dan ayrılmak için gemileri yaktı

Geçtiğimiz sezonu Belçika ekibi Westerlo'da kiralık geçiren ve Galatasaray'a dönen Emin Bayram ayrılık için gemileri yaktı. Teknik direktör Okan Buruk ile görüşen ve transferi için izin isteyen Emin Bayram'a izin çıkmayınca Galatasaray bir anda karıştı. Galatasaray'da dördüncü stoper konumunda olmak istemeyen Emin Bayram'ın, Westerlo'ya transferi şu anda resmen tıkanma noktasına geldi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk ile atıştı, beni oynatmayacaksın biliyorum dedi. Galatasaray'dan ayrılmak için gemileri yaktı
Arşiv

Galatasaray altyapısından yetişen ve A Takım'a kadar yükseldikten sonra Westerlo'ya kiralanan Emin Bayram, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak için gemileri yaktı.

Galatasaray'da forma şansı bulamayacağını düşünen ve stoper bölgesinde görev almasının çok zor olduğunu Okan Buruk'a ileten Emin Bayram, Westerlo'ya transferi için tecrübeli teknik adamdan izin istedi ancak beklediği gibi bir yanıt alamadı.

Westerlo'da takımın vazgeçilmezi olan ve sürekli dakika aldığı bir takımda forma giymek istediğini dile getirerek Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Emin Bayram'a izin çıkmadı. Westerlo ile yakın ilişkileri bulunan Galatasaray, Emin Bayram'ın şu an için transferini askıya aldı ve genç oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vermedi.

Westerlo formasıyla 24 maça çıkan genç isim Emin Bayram 1 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin