Okan Buruk gitsin dedi, yönetim sözleşme fesih kararı aldı. Şampiyonlukta çok büyük pay sahibiydi

Sakatlığı nedeniyle son haftalarda formadan uzak kalan Hakim Ziyech hakkında Okan Buruk radikal bir karar aldı. Kadroda düşünmediği ve performansınından memnun olmadığı Hakim Ziyech'i devre arasında takımda istemeyen Okan Buruk bu isteğini yönetime iletti. Galatasaray yönetimi de şu ana kadar bekleneni veremeyen Hakim Ziyech'e teklif gelmemesi halinde yıldız ismin sözleşmesini feshetme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk gitsin dedi, yönetim sözleşme fesih kararı aldı. Şampiyonlukta çok büyük pay sahibiydi
Arşiv

Sezon başında yeni bir yapılanmaya giden ve birçok isimle yollarını ayıran Galatasaray'da yolcu son isim Hakim Ziyech oldu.

Milli takımda geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süredir Galatasaray formasından uzak olan ve beklenen performansın çok altında Hakim Ziyech devre arası transfer döneminde Galatasaray'a veda edecek.

Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ve performansından memnun kalmadığı Ziyech hakkında yönetime rapor gönderdiği ve tecrübeli teknik adamın Faslı yıldızı tamamen gözden çıkardığı öğrenildi.

Suudi Arabistan ve Katar'dan devre arası teklif gelmesi halinde kesinlikle satılacak olan Ziyech, teklif gelmemesi durumunda ise sözleşme fesih yoluyla Galatasaray ile yollarını ayıracak. Geride bıraktığımız sezonda özellikle son haftalarda sergilediği performansla şampiyonlukta pay sahibi olan Ziyech bu sezon gol veya asist katkısı veremedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin