Okan Buruk eşyalarını topla ve hemen ayrıl dedi. Galatasaray formasını artık rüyasında bile göremeyecek

Hazırlık kampında Okan Buruk'un sık sık süre verdiği Yusuf Demir'in, Galatasaray formasıyla serüveni son buluyor. Okan Buruk, kendisinden beklenen patlamayı yıllardır yapamayan Yusuf Demir ile konuştu ve genç ismi kadroda düşünmediğini söyledi. Okan Buruk'un, Şampiyonlar Ligi kadrosuna da dahil etmediği Yusuf Demir'in önümüzdeki günlerde Galatasaray'a veda etmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk eşyalarını topla ve hemen ayrıl dedi. Galatasaray formasını artık rüyasında bile göremeyecek
Anadolu Ajansı

Geçtiğimiz sezonu Basel'de geçirdikten sonra yeniden Galatasaray'a dönen ve hazırlık kampına katılan Yusuf Demir kesin olarak parçalı formaya devam ediyor.

Okan Buruk'un yıllardır gözüne giremeyen ve kiralık gittiği takımlarda da beklentilerin altında kalan Yusuf Demir hakkında nihai karar verildi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 21 yaşındaki genç isim Yusuf Demir ile bir araya geldi ve kendisini sarı-kırmızılı takımdan kadrosunda düşünmediğini net bir dille söyledi.

Basel'de de sergilediği performansla takımda istenmeyen adam haline gelen Yusuf Demir'i öncelikle bonservisiyle elden çıkarmayı planlayan Galatasaray ikinci plan olarak ise kiralama formülünü devreye sokacak.

Galatasaray formasıyla yalnızca 6 maçta forma giyebilen Yusuf Demir gol veya asist katkısı üretemedi. Yusuf Demir'in, Galatasaray ile olan mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin