Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
Muslera'dan flaş açıklamalar! Galatasaray'dan ayrılacak mı?
429. kez sahaya çıkarak en fazla Süper Lig maçına çıkan oyuncu olarak tarihe geçen Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, geleceği hakkında konuştu.
Uruguay basınından Carve Deportiva'ya konuşan, Muslera "14 yıldır Galatasaray'dayım. Hiç hayal etmediğim bir başarı, 429 maça çıktım ve 16 maç daha var. Bu kulüp benim milli takımda ilerlememi sağladı. Hayatımın kulübü" dedi.
"Sezonun sonunda kulüpten ayrılma konusunda henüz yüzde 100 karar vermedim." diyen deneyimli eldiven, "Bu, ailemle birlikte değerlendirdiğimiz bir konu. Türkiye'den ayrıldığım gün bunu ön kapıdan yapacağım. Ayrılma zamanının gelip gelmediğini değerlendirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
"Geçen yıl Nacional ve Penarol ile görüşmelerde bulundum. Herhangi bir karar vermedim: Penarol, Nacional veya Wanderers." ifadelerini kullanan Muslera, "Nacional'e dönmek istediğimi her zaman söyledim. Çok güzel 6 ay yaşadım ama sonra beni rahatsız etmeyecek yerlere döneceğimi tırnak içinde açıkça belirttim." şeklinde konuştu.