Mourinho ilk antrenmanda gözden çıkardı, Fenerbahçe'de yeri yok dedi. Samandıra'dan eşyalarını topladı

Jose Mourinho önderliğinde sahaya inen ve çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de gözden çıkarılan ilk isim Miha Zajc oldu. Geçtiğimiz sezon beklentilerin çok altında kalan ve Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Miha Zajc, Samandıra'dan eşyalarını şimdiden toplamaya başladı. Miha Zajc'ın ayrıca bazı Süper Lig kulüplerinin radarında olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Mourinho ilk antrenmanda gözden çıkardı, Fenerbahçe'de yeri yok dedi. Samandıra'dan eşyalarını topladı
Anadolu Ajansı

Jose Mourinho ile sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve sahaya inen Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak ilk isim Miha Zajc oldu.

İsmail Kartal döneminde birçok forma şansı bulmasına rağmen taraftarın büyük tepkisini çeken Miha Zajc'ın, Jose Mourinho'nun da antrenmanda gözüne giremeyince Fenerbahçe'den ayrılması kaçınılmaz oldu.

Yeni sezonda uygulanacak yabancı kuralı çerçevesinde kadrosundaki bazı yabancı isimlerle yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'de, Miha Zajc'ın takıma veda edecek ilk isim olması kesinleşti.

Miha Zajc'ın satışından makul bir bonservis bedeli elde etmek isteyen Fenerbahçe böylelikle kadrosunda da yeni gelecek transferler için kontenjan açmış olacak. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 21 maça çıkan Miha Zajc 2 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin