Mourinho, Galatasaraylı eski yıldızın aklına girdi. Fenerbahçe'ye evet dedi, imzayı düşünmeden attı

Orta sahaya bir isim daha katmak isteyen Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun ısrarıyla bir dönem Galatasaray'da oynayan Mario Lemina ile bir görüşme gerçekleştirdi. Wolves'te forma giyen ve sözleşmesinin son senesine giren Mario Lemina, Jose Mourinho ile çalışmak istemesinden dolayı yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktı. Transferdeki pürüzlerin gidirilmesi halinde Fenerbahçe, Mario Lemina transferi için 6 milyon Euro ödeyecek.

Google Haberlere Abone ol
Mourinho, Galatasaraylı eski yıldızın aklına girdi. Fenerbahçe'ye evet dedi, imzayı düşünmeden attı
Arşiv

13 Eylül'de bitecek transfer dönemine kadar orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun önerisiyle bir dönem Galatasaray'da kiralık olarak top koşturan Mario Lemina'yı listesine ekledi.

Cristian Medina transferinden olumlu sonuç alamayan Fenerbahçe transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala rotasını Wolves'te forma giyen Mario Lemina'ya çevirdi.

İngiliz kulübüyle sözleşmesinin son senesine giren Mario Lemina ile görüşen Fenerbahçe, yıldız ismin Jose Mourinho ile çalışmak istemesinden dolayı ilk görüşmede olumlu yanıt aldı.

Wolves ile süren pazarlıkların sonuçlanması halinde Mario Lemina'nın, 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi. Galatasaray'da forma giydiği bir yıllık dönemde taraftarın en sevdiği isimlerden birisi olması başaran Mario Lemina, sarı-kırmızılı formayla 28 maçta görev almış ve 1 kez gol sevinci yaşamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin