Mauro Icardi tüm camiayı şoke etti. Bavulunu topladı, evini tuttu ve Galatasaray'a veda etti

Galatasaray'a imza attığı günden bu yana inanılmaz bir performans sergileyen Mauro Icardi hakkında İtalyan basınından herkesi şoke eden bir iddia geldi. Galatasaray ile üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşamaya hazırlanan Mauro Icardi'nin, Como'nun transfer listesinde olduğu belirtildi. Serie A'ya yeni yükselen ve Mauro Icardi için oldukça yüksek bonservis bedelini gözden çıkarmaya hazırlanan Como'nun, Icardi'nin aklını da çeldiği yazıldı.

Google Haberlere Abone ol
Mauro Icardi tüm camiayı şoke etti. Bavulunu topladı, evini tuttu ve Galatasaray'a veda etti
Anadolu Ajansı

Son haftalarda attığı gollerle Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda yine çok etkili bir performans ortaya koyan ve Edin Dzeko'yu geçerek gol krallığında liderliğe yükselen Mauro Icardi hakkında ortaya atılan Como iddiası herkesi şaşırttı.

Geçen sezon Galatasaray'ın yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve bu sezon da golleriyle yine sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü fetheden Mauro Icardi, İtalyan basınından yer alan habere göre Como'ya yeşil ışık yaktı. İtalyan basınının iddiasına göre, Serie A'ya yeni yükselen ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Como'nun, Mauro Icardi için oldukça yüksek bir bonservis bedelini gözden çıkaracağı yazıldı.

Haberde ayrıca Mauro Icardi'nin de İtalya'yı çok özlediği, Como Gölü'nün çevresinde yatırımlarının ve evinin bulunmasından dolayı bu transfere sıcak baktığı yer aldı. Galatasaray formasıyla bu sezon 45 maçta görev alan Mauro Icardi 30 gol ve 12 asistle toplamda 42 gole direkt katkı etmeyi başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin