Mauro Icardi hakkında bomba iddia. Sergen Yalçın'ın bu sözleri uzun süre konuşulacak

Teknik direktörlük kariyerine ara veren ve yorumculuk yapan Sergen Yalçın, Türkiye'yi sallayan Mauro Icardi hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Sergen Yalçın, ''Mauro Icardi sadece Türkiye'de oynar. Kaç kilometre koşuyor bir çıkartın bakalım! Kaç tane şiddetli koşu yapıyor, çıkartın da görelim! Avrupa'da nerede oynuyordu geldiğinde! Paris Saint Germain'de oynuyor muydu? Türkiye Ligi kıyas değil'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Mauro Icardi hakkında bomba iddia. Sergen Yalçın'ın bu sözleri uzun süre konuşulacak
Arşiv

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran ve beklentilerin altında kalan Sergen Yalçın 30 Haziran'da ayrıldığı ekipten sonra herhangi bir takımla anlaşmaya varmamıştı.

Teknik direktörlük kariyerine ara veren ve yorumculuk yapan Sergen Yalçın, Galatasaray'a imza attığı günden bu yana hem golleri hem de özel hayatıyla gündemden bir an olsun düşmeyen Mauro Icardi hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın, ''Mauro Icardi sadece Türkiye'de oynar. Kaç kilometre koşuyor bir çıkartın bakalım! Kaç tane şiddetli koşu yapıyor, çıkartın da görelim! Avrupa'da nerede oynuyordu geldiğinde! Paris Saint Germain'de oynuyor muydu? Türkiye Ligi kıyas değil. Anadolu takımlarının durumu, güçleri ortada'' dedi.

Açıklamalarına Türk futbolunu değerlendirerek devam eden Yalçın, ''Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray yarışta gider. Anadolu maçlarını izliyorum, tam bir felaket! Türkiye Ligi, bu bahsedilen oyuncular için kıyas olamaz. Icardi, Galatasaray'da çok iyi oynadı ama Premier Lig'e gidebilir mi? Michy Batshuayi gidemez! Yıldız denilen adamlar gidemiyorsa, demek yıldız değiller!'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin