Mario Branco durdu durdu, Fenerbahçe'ye 160 milyon Euro'luk eşsiz yıldızı hediye etti. Bedevaya geliyor

Transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Fenerbahçe'de Sportif Direktörü Mario Branco, Chelsea'nin gözden çıkardığı Raheem Sterling için yeniden harekete geçti. Chelsea'nin kadroda düşünmediği Raheem Sterling için temaslarını sıklaştıran Mario Branco'nun İngiliz isimle ilk görüşmesi olumlu geçti. Jose Mourinho faktörü nedeniyle de Raheem Sterling'in, Fenerbahçe'ye kiralık olarak yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Mario Branco durdu durdu, Fenerbahçe'ye 160 milyon Euro'luk eşsiz yıldızı hediye etti. Bedevaya geliyor
Arşiv

Transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco yeniden direksiyonun başına geçti ve Chelsea'nin kadroda düşünmedi Raheem Sterling ile dirsek teması kurdu.

Oldukça geniş bir kadrosu olan ve Chelsea'de forma giymesi beklenmeyen Raheem Sterling'in ayrılmasına izin veren İngiliz ekibinin bu kararından sonra Fenerbahçe'de Mario Branco daha önce de temas kurduğu Raheem Sterling'i bu kez ikna etmeyi başardı.

Kiralık olarak Fenerbahçe'ye evet diyen Raheem Sterling'in, Jose Mourinho faktörü nedeniyle sarı-lacivertli takımı seçtiği iddia edildi. 25 yaşında piyasa değeri 160 milyon Euro'ları gören Raheem Sterling, 2022 yılında 56.2 milyon Euro bonservis bedeliyle Chelsea'ye transfer olmuştu.

Geçtiğimiz sezon Chelsea'de 43 maça çıkan İngiliz futbolcu, 10 gol ve 8 asistlik performans gösterdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin