Lugano maçı öncesi Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin gelişmesi. Jose Mourinho erken karar verdi

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden birisi olan Allan Saint-Maximin, Jose Mourinho'yu hemen etkilemeyi başardı. 23 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Allan Saint-Maximin'e ilk 11'de görev vermeyi düşünüyor.

Google Haberlere Abone ol
Lugano maçı öncesi Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin gelişmesi. Jose Mourinho erken karar verdi
Anadolu Ajansı

Hazırlık kampı dönemi boyunca birçok oyuncusunu deneyen ve farklı ilk 11'lerle sahaya çıkan Jose Mourinho yeni transfer Allan Saint-Maximin hakkında kararını verdi.

İlk ciddi sınavına Lugano karşısında çıkacak olan Fenerbahçe'de kritik maçın hazırlıkları devam ederken Jose Mourinho, Allan Saint-Maximin'e ilk 11'de görev verecek. 

Allan Saint-Maximin'i oldukça hazır gören ve Fransız oyuncuyu hemen sahaya sürmek isteyen Jose Mourinho böylelikle ilk 11'de yerini alacak ilk oyuncuyu belirlemiş oldu. Fenerbahçe ile bir yıllık sözleşme imzalayan ve geçtiğimiz sezonu Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'de geçiren Allan Saint-Maximin 4 gol ve 10 asistle takımına katkı sağlamıştı.

23 Temmuz Salı günü saat 21:30'da Lugano ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Elemeleri'ne avantajlı bir skorla başlayıp uzun süredir hasret kaldığı Devler Ligi özlemini bitirmeye çalışacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin