Lille maçının ardından Fenerbahçe forması giymeyeceğim dedi. Mourinho ile anlaşamadı ayrılık kesinleşti imzayı atıyor

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Lille maçının kadrosuna alınmayan Emre Mor için Eyüpspor devreye girdi. Jose Mourinho'nun gözüne girmeyi başaramayan ve şu ana kadar hiçbir resmi maçta görev almayan Emre Mor, Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor'a uzun süren görüşmelerin ardından evet dedi. Lille maçının ardından Fenerbahçe formasına veda edecek olan Emre Mor'un, Eyüpspor'a imza atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Lille maçının ardından Fenerbahçe forması giymeyeceğim dedi. Mourinho ile anlaşamadı ayrılık kesinleşti imzayı atıyor
Anadolu Ajansı

Şampiyonlar Ligi'nde Lille karşısında turu uzatmalarda kaybeden Fenerbahçe'de kadroya alınmayan Emre Mor hakkında sıcak bir gelişme yaşandı.

İsmi Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazılmayan ve Süper Lig'de de süre alamayan Emre Mor, Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor'a evet dedi.

Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen ve kadroda düşünülmeyen isimlerden bir tanesi olan Emre Mor'un, Lille maçının ardından takım arkadaşlarıyla vedalaşması ve Eyüpspor'a önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor.

Arda Turan'ın, Emre Mor'u takımında çok görmek istediği ve Eyüpspor'da yeniden eski günlerdeki performansını sergileyeceğine dair inancının tam olduğu iddia edildi. Geride bıraktığımız sezonda kiralık olarak gittiği Fatih Karagümrük'te 13, Fenerbahçe'de ise 8 maçta görev yapan Emre Mor, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

İMZAYI ATIYOR

Einilen bilgiye göre Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, Mor transferinde mutlu sona ulaştı. İstanbul ekibinin milli oyuncuyu sağlık kontrollerinden geçirmeye hazırlandığı öğrenildi. Emre Mor, sağlık kontrollerinin ardından kendisini 3 sezon için Eyüpspor'a bağlayacağı sözleşmeye imza atacak

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin