Ligden çekilme kararı aldılar, yeni sezonda sahada olmayacaklar. TFF kararı anında onayladı

Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük depremin ardından Yeni Malatyaspor, 2023-2024 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun onayıyla lig maçlarına çıkmamıştı. 2024-2025 sezonu yaklaşırken Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu'na tesislerin kullanılabilir seviyede olmadığını ve antrenman sahalarının henüz düzelmediği gerekçesiyle ligde yer almak istemediğini bildirdi. TFF, Yeni Malatyaspor'un ligden çekilme kararını onayladı.

Google Haberlere Abone ol
Ligden çekilme kararı aldılar, yeni sezonda sahada olmayacaklar. TFF kararı anında onayladı
Arşiv

2023 yılında Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük depremin ardından birçok takım etkilenmiş ve Türkiye Futbol Federasyonu bu takımlara sezonun geri kalanında ligden çekilme hakkı tanımıştı.

TFF'nin bu izninin ardından 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor sezonun geri kalanında sahaya çıkmamıştı. 2024-2025 sezonunun başlamasına sayılı günler kala Yeni Malatyaspor ligden kesin olarak çekilme kararı aldı. Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu'na tesislerin kullanılabilir seviyede olmadığını ve antrenman sahalarının henüz düzelmediği gerekçesiyle ligde yer almak istemediğini bildirdi

Türkiye Futbol Federasyonu, Yeni Malatyaspor'un bu kararını onaylarken; sarı-kırmızılı takımın ligden çekildiğinin yapılacak seçimden sonra resmi olarak açıklanması bekleniyor.

16 TAKIM OLUMLU KARŞILADI

TFF 1. Lig'de Yeni Malatyaspor'un ligden çekilme kararını 16 takım olumlu karşıladı; 1 takım bu kararı reddederken, 2 takım ise bu karara çekimser kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin