Konyaspor maçı öncesi Okan Buruk'tan radikal karar. Futbolcuların hepsine yasak getirdi

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Konyaspor deplasmanından 1 puan ile dönmesi halinde 24. şampiyonluğunu ilan edecek Galatasaray'da Okan Buruk futbolcularına yasak getirdi. Okan Buruk maç günü dahil tüm oyuncularının sosyal medyaya girmesini yasakladı.

Google Haberlere Abone ol
Konyaspor maçı öncesi Okan Buruk'tan radikal karar. Futbolcuların hepsine yasak getirdi
Arşiv

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan ve sahasında 24. şampiyonluğunu ilan etme şansını kaçıran Galatasaray, Konyaspor maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam sarı-kırmızılı takımda Okan Buruk oyuncularına ilginç bir yasak getirdi.

Konyaspor maçında takımın tam konsantrasyon ile sahada olmasını isteyen Okan Buruk'un, tüm takımı video analiz odasında topladığı ve burada Fenerbahçe'nin Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki coşkusunu gösteren 15 dakikalık bir görüntü izlettiği belirlendi. Alınan bilgilere göre Okan Buruk toplantı sırasında hiç konuşmadı ve videonun ardından da odadan dışarıya çıktı.

Futbolcuların kendi aralarında bir durum değerlendirmesi yaptığı ve 15 dakikalık videonun motivasyon anlamında takım üzerinde çok olumlu bir etki bıraktığı vurgulandı.

SOSYAL MEDYAYI YASAKLADI

Bir başka bilgiye göre ise Buruk, futbolcularından sosyal medyadan uzak durmalarını istedi. Başarılı hoca takımını yazılan olumsuz yorumların etkilerinden korumak istediği öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin