Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla büyülemeye devam ediyor. Performansı yine manşetleri süsledi

Galatasaray formasını 4 yıl giydikten sonra Portekiz'in Benfica takımına transfer olan Kerem Aktürkoğlu, yeni ekibindeki kariyerinin başlangıcında ortaya koyduğu performansla şimdiden dikkatleri üzerine çekti.

Google Haberlere Abone ol
Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla büyülemeye devam ediyor. Performansı yine manşetleri süsledi

Sezonun başında 3 Eylül'de Benfica'ya transfer olan sol kanat oyuncusu Kerem, Portekiz 1. Futbol Ligi'nde 3 maçta 2 gol atıp 2 asist yaptı. Milli futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 2 maçta da 2 gol kaydetti.

Milli futbolcu, son olarak dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'i 4-0 yendikleri maçın 13. dakikasındaki ilk gole imzasını koydu. Benfica'ya transfer olduğundan bu yana taraftarın sevgisini çok kısa bir sürede kazanan Kerem Aktürkoğlu dün oynanan Atletico Madrid maçının ardından yine manşetleri süsledi.

İşte Kerem Aktürkoğlu hakkında Avrupa basınında yer alan haberler:

La Gazetta Dello Sport: Benfica kazandı ve eğlendi, oyun boyunca üstünlük sağladı. 13. dakikada Aursnes topu gol kaçırmayan adam Kerem Aktürkoğlu ile buluşturdu. İkinci yarıda Atletico beyaz bayrağı kaldırdı.

Record: Aktürkoğlu Benfica'nın ilk golünü attı. Benfica, Atletico Madrid karşısında maça hızlı başladı ve ilk çeyrek saatte Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle skoru açmayı başardı. Eski Galatasaraylı oyuncu Benfica'da göz doldurmaya devam ediyor ve üst üste oynadığı maçlarda gole doğrudan katkıda bulunma serisini uzattı.

A Bola: Türk kanat oyuncusu final bölgesinde bir kez daha ortaya çıktı. Oblak'ı yanılttı ve ilk golü attı. Carreras ile çok iyi ikili oldu. Tehlikeli kontrataklara liderlik etti. Kanatlarda ve merkezde savunmaya yardım etti. Topla sağlam ve tehlikeliydi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin