Kayserispor Konyaspor maçında ortalık karıştı. Kırmızı kart sonrası Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya indi

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Kayserispor-Konyaspor maçında ortalık bir anda karıştı. Halil Umut Meler'in gösterdiği kırmızı kart sonrası sinirlerine hakim olamayan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya indi. Ali Çamlı'nın sahaya inmesi Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında sahaya giren Faruk Koca'yı hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor Konyaspor maçında ortalık karıştı. Kırmızı kart sonrası Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya indi

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Kayserispor-Konyaspor maçında hakem Halil Umut Meler'in gösterdiği kırmızı kart sonrası saha bir anda karıştı ve sarı-kırmızılı ekibin başkanı Ali Çamlı sahaya indi.

Halil Umut Meler'in, Nazon'a kırmızı kart göstermesinin ardından sinirlerine hakim olamayan Başkan Ali Çamlı bir anda sahaya indi ve Halil Umut Meler'e büyük tepki gösterdi. Ali Çamlı'nın sahaya inmesinin ardından tribünlerde de büyük tepki oluştu ve sahaya yabancı maddeler atılmaya başlandı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın sahaya inmesi ve tribünden atılan yabancı maddeler nedeniyle müsabaka 9 dakika durdu.

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA DA BAŞKAN SAHAYA İNMİŞTİ

Halil Umut Meler'in ligin ilk yarısında Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında yönettiği maçta da Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sahaya girmişti. Sahanın orta alanına girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Faruk Koca, sarı-lacivertli takımın başkanlığından ayrılmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin