Kayserispor galibiyeti sonrası İsmail Kartal'dan maç sonu yorumu

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada güzel bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Oyuncularını tebrik eden Kartal, önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisi hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor galibiyeti sonrası İsmail Kartal'dan maç sonu yorumu
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Kayserispor'u; Michy Batshuayi, Alexander Djiku ve Çağlar Söyüncü'nün golleriyle 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından İsmail Kartal hem galibiyet hakkında hem de önümüzdeki hafta oynanacak olan Galatasaray derbisi hakkında konuştu.

İşte İsmail Kartal'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Sahaya çıkan bütün oyuncularıma güveniyorum. İyi futbolla maçı kazanacağımızı tahmin ediyordum. Hafta içi bunu idmanda gördüm. Çok daha farklı kazanabilirdik. Sürekli gol aradık. Oyuncularımı tebrik ederim. Güzel bir galibiyet elde ettik ve yolumuza devam ediyoruz."

"İyi oyuncularımız var. Sakatlıktan çıkanlar var. Pazartesi sabahından itibaren Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlanacağız."

"Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermek için, taraftarları mutlu etmek için en iyisini yapmamız gerektiğini söyledim. Onlar da elinden geleni yaptı."

''Kendimle ilgili planım yok. Ben Fenerbahçeliyim. 'Gel' dediler geldim, 'Git' dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma gitme planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim. Hafta sonu oynanacak maçı düşünüyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin