Kadroya alınmadı, Beşiktaş kariyeri başlamadan sona erdi. Formayı bir dakika bile giyemeden veda etti

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta yeni transfer Can Keleş büyük bir şok yaşadı. Fatih Karagümrük'ten, Beşiktaş'a transfer olan yetenekli isim Can Keleş, Samsunspor maçının kadrosuna alınmadı. Giovanni van Bronckhorst'un, Can Keleş'in performansını yeterli bulmadığı ve bu nedenle kadroya alınmadığı öğrenildi. Can Keleş'in ayrıca Beşiktaş'tan ayrılıp başka bir kulübe kiralık olarak gidebileceği de iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kadroya alınmadı, Beşiktaş kariyeri başlamadan sona erdi. Formayı bir dakika bile giyemeden veda etti
Anadolu Ajansı

Yeni sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan ve Trendyol Süper Lig'e de galibiyetle başlamak isteyen Beşiktaş'ta yeni transfer Can Keleş, Samsunspor maçının kadrosuna alınmadı.

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve Beşiktaş'a transfer olan Can Keleş, Giovanni van Bronckhorst'un gözüne giremedi. Giovanni van Bronckhorst'un, Can Keleş'in antrenman performasını yeterli bulmadığı ve bu nedenden dolayı da Samsunspor maçının kadrosuna almadığı öğrenildi.

Hollandalı hocanın ayrıca Can Keleş'in takımdan kiralık olarak ayrılmasına da izin verdi. Samsunspor maçının kadrosuna Can Keleş'in yanı sıra; Vincent Aboubakar, Bakhtiyar Zainutdinov, Daniel Amartey, Javi Montero ve Alex-Oxlade Chamberlain de alınmadı.

Beşiktaş'a 2.75 milyon Euro bonservis karşılığında imza atan Can Keleş'in mevcut sözleşmesi 2028 yılına kadar devam edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin