Judoda milli sporcu Salih Yıldız, yarı finalde Fransız rakibine yenildi ve beşinci oldu

Judoda milli sporcu Salih Yıldız, yarı finalde Fransız Luka Mkheidze'ye mağlup oldu. Bronz madalya mücadelesinde Japon Ryuju Nagayama'ya yenilen Yıldız, turnuvayı beşinci sırada tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Judoda milli sporcu Salih Yıldız, yarı finalde Fransız rakibine yenildi ve beşinci oldu

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın ilk gününde mücadele eden milli judocu Salih Yıldız, finale çıkma şansını kaybetti.

Champ de Mars Arena'da gerçekleştirilen judo müsabakalarında Salih Yıldız, erkekler 60 kilo son 16 turunda Jamaikalı Ashley McKenzie, çeyrek finalde de Gürcistanlı Giorgi Sardalashvili'yi mağlup etti.

Milli sporcu, yarı finalde ev sahibi ülkeden Luka Mkheidze ile karşı karşıya geldi. Salih Yıldız, çekişmeli geçen müsabakada rakibine altın skorda mağlup oldu ve finale çıkamadı.

Yıldız, bronz madalya için Japon Ryuju Nagayama ile karşılaştı. Nagayama'ya mağlup olan Salih Yıldız olimpiyatları beşinci sırada bitirdi.

PARİS 2024 OLİMPİYAT OYUNLARI

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz - 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Paris, üçüncü kez Olimpiyatlara ev sahipliği yapacak. Etkinlikte, 32 spor dalında 10,500'den fazla atlet yarışacak.

Oyunların açılış töreni, Seine Nehri üzerinde yapılacak, bu da benzersiz bir deneyim sunacak. Organizasyon, sürdürülebilirlik ve çevre dostu uygulamalara büyük önem veriyor.

 

Kaynak: A.A
Etiketler Paris
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin