Jose Mourinho'nun vazgeçilmezi şoka uğradı. Kadro dışı kaldı, Fenerbahçe'den ayrılmak istiyorum dedi

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan ve kadrosunu yarın UEFA'ya yollaması gereken Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Bartuğ Elmaz hakkında flaş bir karar verdi. Jose Mourinho hazırlık maçlarında sıklıkla oynattığı Bartuğ Elmaz'ı, Avrupa Ligi kadrosuna yazdırmama kararı aldı. Sofyan Amrabat transferinin ardından Jose Mourinho tarafından orta saha rotasyonunda düşünülmeyen Bartuğ Elmaz bu kararın ardından Fenerbahçe'den ayrılmaya karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho'nun vazgeçilmezi şoka uğradı. Kadro dışı kaldı, Fenerbahçe'den ayrılmak istiyorum dedi
Anadolu Ajansı

4 Eylül tarihinde UEFA'ya kadrosunu bildirmesi gereken Fenerbahçe'de, Bartuğ Elmaz hakkında sıcak bir gelişme yaşandı.

Jose Mourinho orta saha transferinden önce özellikle hazırlık maçlarında sıklıkla görev verdiği Bartuğ Elmaz'ı, Avrupa Ligi'nde mücadele edecek kadroya yazdırmamaya karar verdi.

Sofyan Amrabat transferinden sonra orta saha rotasyonunda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Bartuğ Elmaz bu karar karşısında şok yaşarken, genç oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılmak istediği öğrenildi. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Bartuğ Elmaz'ın transfer dönemi kapanmadan önce Fenerbahçe'ye veda etmesi bekleniyor.

Trendyol Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri'nde iki maçta yalnızca 44 dakika süre alan Bartuğ Elmaz'ın güncel piyasa değeri 1.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin