Jose Mourinho'nun adını duydu, Fenerbahçe'ye gözü kapalı evet dedi. Ali Koç hemen İngiltere'ye uçtu

Jose Mourinho hamlesiyle tüm dünyada büyük ses getiren Fenerbahçe transferde de Raheem Sterling bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Jose Mourinho önderliğinde transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Raheem Sterling ile prensip anlaşmasına vardı. Jose Mourinho ile çalışmayı çok isteyen Raheem Sterling'in Fenerbahçe'ye düşünmeden evet dediği iddia edilirken, Chelsea'nin de Fenerbahçe'ye transferde kolaylık sağlayacağı aktarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho'nun adını duydu, Fenerbahçe'ye gözü kapalı evet dedi. Ali Koç hemen İngiltere'ye uçtu
Anadolu Ajansı

Yeni sezona oldukça iddialı başlayan ve dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Fenerbahçe, Chelsea'de forma giyen Raheem Sterling'in aklını çeldi ve İngiliz oyuncuyu sarı-lacivertli formayı ikna etti.

Manchester City'den Chelsea'ye 56.2 milyon Euro karşılığında transfer olan ve Premier Lig'in yıldızları arasında yer alan Raheem Sterling yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek.

İngiliz basınında yer alan habere göre, Chelsea'den ayrılmak isteyen Sterling, Mourinho'nun adını duyunca kariyerinde radikal bir adım atmaya karar verdi ve tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı. Mourinho ile de direkt olarak iletişime geçen Sterling, Portekizli hocanın projelerinden bahsetmesi üzerine Fenerbahçe'ye gözü kapalı evet dedi.

Sterling, geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla çıktığı 43 maçta 10 gol ve 8 asistlik katkı sağladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin