Jose Mourinho takımda kal dedi, inat etti kararından vazgeçmedi. Fenerbahçe günlerini birden siliverdi

Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan ve Jose Mourinho'nun kilit isimlerinden biri olması beklenen Jayden Oosterwolde adım adım Napoli'ye gidiyor. Fenerbahçe'nin istediği 30 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemeye hazır olan Napoli, Jayden Oosterwolde ve menajeriyle şimdiden anlaşma noktasına geldi. Jayden Oosterwolde'nin de Napoli'ye transferi için Jose Mourinho'dan izin istediği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho takımda kal dedi, inat etti kararından vazgeçmedi. Fenerbahçe günlerini birden siliverdi
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'nin değişilmez isimlerinden biri olan ve performansıyla taraftarın büyük sevgisini kazanan Jayden Oosterwolde, Napoli'ye transfer olmak için artık gün sayıyor.

Ortaya koyduğu başarılı performansla birçok Avrupa devinin transfer listesine giren Jayden Oosterwolde, Napoli'nin yaptığı teklif karşısında Fenerbahçe günlerini bir anda siliverdi.

Fenerbahçe'nin istediği 30 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemeye hazır olan Napoli hem Jayden Oosterwolde hem de menajeriyle sözlü olarak anlaşmaya vardı.

Jose Mourinho'nun bu sezon takımda kesin olarak kullanacağı isimlerden biri olan Jayden Oosterwolde, Portekizli hocayla da görüşerek transferi için izin istedi. Fenerbahçe formasıyla bu sezon 43 maçta sahada görev alan Oosterwolde 2 gol kaydetti. Oosterwolde'nin güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin