Jose Mourinho takımda istemedi, Fenerbahçe'ye buruk veda etti. Kadronun değişilmez parçasıydı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Edin Dzeko'yu gözden çıkardı. Kadrodaki yabancı sayısının fazlalığı ve ilerleyen yaşı nedeniyle Jose Mourinho, Edin Dzeko'yu takımda görmek istemediğini söyledi. Jose Mourinho'nun bu kararı sonrası Edin Dzeko'nun, Fenerbahçe'ye vedası kesinleşirken, Edin Dzeko transfer görüşmelerine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho takımda istemedi, Fenerbahçe'ye buruk veda etti. Kadronun değişilmez parçasıydı

Fenerbahçe'de takıma katılacak isimler merakla beklenirken teknik direktör Jose Mourinho herkesi şaşırtan bir karar aldı ve geçtiğimiz sezonun vazgeçilmez ismi Edin Dzeko'yu takımda görmek istemediğini söyledi.

Kadrodaki yabancı sayısının fazlalığı nedeniyle yeni yapılacak transferlere yer açmak isteyen Jose Mourinho, Edin Dzeko ile görüşerek golcü ismi gözden çıkardığını iletti.

Bu karar karşısında şaşkına dönen Edin Dzeko kendisine Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. İlerleyen yaşı nedeniyle gözden çıkarılan Edin Dzeko'nun Avrupa'dan da talipleri olduğu öğrenildi. Edin Dzeko'nun kısa süre içinde yeni adresinin belli olması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon takımın en skorer ismi olan 25 gol kaydeden Edin Dzeko'nun, sarı-lacivertli takımla sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılında sona erecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin