Jose Mourinho takımda istemedi, Fenerbahçe yönetimi sözleşme fesih yoluna gitti. Ocak ayında veda ediyor

Trendyol Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho yaz transfer döneminde takımdan ayrılmayan Ryan Kent'in sözleşmesinin feshedilmesini istedi. Kendisine birçok transfer teklifi gelmesine rağmen takımdan ayrılmayan Ryan Kent'i artık tamamen silen Jose Mourinho'nun bu isteği karşısında sarı-lacivertli yönetim de harekete geçti. Ocak ayındaki devre arasında dönemde Fenerbahçe, Ryan Kent'in sözleşmesini feshedecek.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho takımda istemedi, Fenerbahçe yönetimi sözleşme fesih yoluna gitti. Ocak ayında veda ediyor
Anadolu Ajansı

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe'de Ryan Kent'in kendisine gelen tüm teklifleri reddetmesi Jose Mourinho'nun da artık sabrını taşırdı ve deneyimli teknik adam Ryan Kent'in sözleşmesinin feshedilmesini istedi.

Hazırlık döneminde iyi bir performans sergilemesine rağmen ardından yine düşüşe geçen ve Jose Mourinho tarafından forma şansı verilmeyen Ryan Kent, Fenerbahçe'ye sözleşme fesih yöntemiyle veda etmeye hazırlanıyor.

Devre arasında da takıma takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Jose Mourinho'dan gelen direktif doğrultusunda kadroda düşünülmeyen Ryan Kent'in sözleşmesini feshetme kararı aldı.

Birçok kulüpten transfer teklifi almasına rağmen yüksek maaş nedeniyle Fenerbahçe'de kalmayı seçen ve herkesi şoka sokan Ryan Kent, devre arası transfer döneminde kesin olarak Fenerbahçe'ye kesin olarak veda edecek.

Bu sezon yalnızca Lugano karşısında oynanan resmi maçta forma şansı bulan Kent, 68 dakikada sahada kalmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin