Jose Mourinho takımda istemedi, Ali Koç ilk görüşmede sözleşmesini feshetti. Fenerbahçe serüveni kısa oldu

Kadrosundaki yabancı sayısını azaltmaya çalışan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun takımda düşünmediği Joao Pedro'nun sözleşmesi feshedildi. Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe formasıyla beklentilerin çok altında kalan Joao Pedro'nun sözleşme feshinin kararı sarı-lacivertli takımın sosyal medya hesabından açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho takımda istemedi, Ali Koç ilk görüşmede sözleşmesini feshetti. Fenerbahçe serüveni kısa oldu
Anadolu Ajansı

Jose Mourinho önderliğinde kadrosunda değişikliklere devam eden Fenerbahçe'de uzun süredir belirsizliğini koruyan Joao Pedro konusu nihayet açıklığa kavuştu.

Fenerbahçe'nin büyük beklentilerle kadrosuna kattığı ancak İtalya'daki görüntüsünden çok çok uzakta bir performans sergileyen Joao Pedro'nun, sarı-lacivertli formayla hikayesi sona erdi. Geçtiğimiz sezonu Gremio'da geçirdikten sonra yeniden Fenerbahçe'ye dönen ancak Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Joao Pedro'nun sözleşmesi feshedildi.

Fenerbahçe'nin X hesabından yaptığı paylaşımda, ''Profesyonel Futbol A Takımı futbolcularından João Pedro ile karşılıklı olarak anlaşmaya varılmış ve sözleşmesi fesh edilmiştir. Oyuncuya kariyerinde başarılar dileriz.'' ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe formasıyla yalnızca 28 maça çıkabilen Joao Pedro sarı-lacivertli formayla 5 kez gol sevinci yaşadı. Joao Pedro'nun sıradaki durağının Brezilya Ligi olması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin